Ta sexlivet till nya nivåer med ett kyskhetsbälte för män

Har ni letat efter ett sätt att ta ert sexliv till nya höjder? Kanske har ni övervägt olika vuxenleksaker men inte hittat rätt. Ett sätt att göra ert förspel mer spännande kan vara att prova dominanslekar. Många människor tänder på att dominera eller att bli dominerad. Ni kanske har lekt med tanken men vill inte ta steget helt ut i BDSM.

En penisbur också kallat kyskhetsbälte är det perfekta sättet att ta kontroll över din partner med fräcka förspelslekar. Ett kyskhetsbälte som namnet antyder gör det nämligen omöjligt för honom att uppnå klimax. Här får du möjligheten att reta din partner på ett sexigt sätt och hitta nya vägar för att han ska bli tillfredsställd.  Det kanske låter som en vild BDSM lek för några men det används primärt bara för att ge sexlivet lite extra gnista och spänning.

Bäst sexleksaker

De bästa penisburarna för er

Vi har samlat några av våra favorit produkter i den här texten. Här kan ni läsa om de olika sorterna och se vilken som passar er bäst. Det finns en bur för alla oavsett om det är första gången ni prövar eller om ni har lång erfarenhet. Gå på upptäcktsfärd bland de olika möjligheterna och hitta den som passar er bäst. Alla har samma grundfunktion att förhindra erektion. Men utöver det så är de rätt olika trots att de uppfyller samma funktion. Några passar bäst till er som gärna vill ta vuxenleken utanför hemmet. Andra för er som vill leka länge. En del är lite mer öppna vilket innebär att du kan tease din partner på ett otroligt sätt. Något de alla har gemensamt är att de kommer ta ert förspel till nya höjder. Så dyk ned i våra favoriter och undersök möjligheterna med en kukbur.

Cock Cage Black Silicone Kyskhetsbälte – för långa lekar

 • Penisringar ingår
 • Perfekt material

Den här sexiga penisburen är gjord i silikon, vilket gör den perfekt för nybörjare. Ett material som är perfekt då det är hårt nog för att stoppa en erektion men samtidigt är mjukt. Att den är mjuk gör den bekvämare och lättare att bära under längre tid. Den har dessutom ett hål vid penishuvudet vilket gör det möjligt för dig att bli av med vätskor utan att ta av bältet. Det gör att er fräcka lek kan pågå i lång tid utan att buren ska av för kisspaus.


CB-6000S Kort Kyskhetsbur 6,5 cm – prisvinnare.

 • XBIZ Award vinnare 2013
 • Hållbart material

Kukburen som tillgodoser dina behov och går att anpassa efter dem. Till produkten medföljer nämligen låsstavar och kopplingar för optimal passform. Penisburarna i den här serien anses vara bland de bästamarknaden. Så den här är ett naturligt val när ni ska leka. Den är gjord i plast vilket gör att den håller i lång tid.  Ni får inte bara ett hänglås med till produkten utan också 5 numrerade plastlås.


Cock Cage The Chastity – släpp kontrollen och njut.

 • Öppen design
 • I stål

Ge din partner kontrollen och underkasta dig helt. Den är gjord av stål som är nickel- och rostfritt. Material som på ett otrolig effektivt sätt hindrar en erektion.  Då den är väldigt öppen och faktisk liknar en riktig bur kan du lätt reta din partner genom hålen. Här har du faktisk möjlighet att se honom närma sig erektion utan att kunna nå dit. Därför är buren perfekt för extra retsamma lekar.


Impound Gladiator Kyskhetsbälte – förverkliga dina BDSM fantasier.

 • Till långa lekar
 • Perfekt till BDSM

Ett perfekt kyskhetsbälte för män i stål, helt fritt från nickel. Materialet gör att den lever upp till gladiator namnet men är samtidigt lent mot din hud. Att den är skonsamt och skönt mot huden gör att den kan bäras under längre tid. Så ni kan leka hur länge ni vill. Med den äkta burkänslan ger det dig optimal möjlighet för att röra din partners penis så det blir extra svårt för honom att hålla ut. Den autentiska penisburen är också perfekt till BDSM då du kan dominera din partner fullständigt.


Cock Cage Black Steel – bjuder in till provocerande och stimulerande lek.

 • Öppen design
 • Stål som är rost- och nickelfri

Den här buren har en otroligt öppen design. Vilket betyder att du kan stimulera hans penis utan problem och se på hur det påverkar honom. Den är perfekt för det retfulla förspelet, där du har kontrollen. På grund av penisburens design och material kan han nämligen inte få erektion.


HolyTrainer V3 Kyskhetsbälte Small Klar – perfekt för utomhuslek.

 • Public play
 • Långa lekar

Den här kukburen är perfekt att ta med utanför hemmet och leka då den är diskret och kompakt. Holy Trainer är tillverkad i transparent plast. Plasten reagerar på värme så din kroppstemperatur hjälper med att göra produkten mer flexibel. Det gör att den är perfekt att använda under längre tid. Du fäster den enkelt runt hans penis för att förhindra stånd. Ni slipper vara oroliga för att tappa bort nycklar då den istället för hänglås har ett Magic Lock. 


Cock Cage Full Captivity – fullständig underkastelse.

 • Total kontroll
 • Reglera värmen

Det här kyskhetsbältet för män ger dig full kontroll över din partner. Kyskhetsburen är konstruerad för att förhindra all rörelse. Vätska kan dock passera igenom i ett hål längst fram men det är det enda. Den är gjord i stål som är rostfritt och nickelfritt. Materialet kan värmas eller kylas för att tillföra extra spänning. Var dock försiktiga när ni provar denna funktion.


Mancage 01 Justerbar Kyskhetsbälte

 • Anpassningsbart
 • 4 lufthål

Den här produkten har ringar och pins som följer med så du lätt kan anpassa den efter din storlek. Kukburen är tillverkad i plast som känns bekvämt mot huden samtidigt som den hindrar rörelse. Den har 4 hål som är till för att ge din penis luft, som också är perfekta för att reta din partner. Den här versionen är dessutom mindre än de tidigare för ännu mer kontroll.


Historian om kyskhetsbältet

När man nämner ordet kyskhetsbälte är de första associationerna kanske inte supersexiga. På medeltiden användes nämligen dessa för att förhindra män och kvinnor från samlag. Sättet det gjordes på var att bältet skulle täcka könsdelarna. Dessa historiska bälten var gjorda av järn. Det sägs också att män ska ha tvingat sina hustrur att bära bältet så de inte skulle vara otrogna när männen var borta. Det finns dock inget som bevisar detta i historien. De flesta från den här tiden verkar ha varit gjorda till kvinnor, idag är det motsatt. Det är nu männen som oftast bär bältet och det används idag för sexiga vuxenlekar inte som bestraffning eller undertryck.

Vad är ett kyskhetsbälte för män?

Precis som medeltiden används penisburen för att förhindra samlag men i ett spännande förspel istället för tvång. Vi glömmer medeltiden och fokuserar istället på denna nervpirrande leksak som garanterat kommer hetta upp ert sexliv. Du dominerar din partner som inte kan få orgasm i kyskhetsburen. Buren gör det inte bara omöjligt att få orgasm. Ni kan varken ha oralsex, onanera eller ha penetrerande sex så länge den är på.

Här blir det alltså din uppgift att stimulera och reta din partner på ett spännande sätt. Det ger dig möjligheten att utforska andra sätt att tillfredsställa din partner på. Du har makten över hans lust och njutning. Du kan tänka på det lite som en teaser till en film. Där du visar alla de mest spännande och upphetsande delar men han får inte komma till slutet.

Ett kyskhetsbälte för män:

 • Förhindrar orgasm
 • Ökar er kreativitet i sängen
 • Tar makten över hans njutning

Varför en kukbur?

En penisbur är perfekt för dominanta lekar. När du tar den på ger du fullständig kontroll över till din partner. Så den är för dig som gärna vill bli dominerad och låta din partner ta över. Du som partner får möjlighet att ta kontrollen och reta, stimulera och provocera din partner. Några kan uppleva att inte veta när man blir utsläppt ur buren som ödmjukande och kanske till och med uppleva viss smärta. Så det kan absolut vara något för dig med dessa fetischer. Men en kukbur är inte bara för dom med fetischer.  Den kan också bidraga till spänning i ert sexliv. Genom att ta ert förspel till nya fräcka nivåer. Där kvinnan får pröva att ha den dominanta rollen. Det är ett annorlunda och spännande sätt att krydda ert sexliv.

Välj rätt material på din penisbur

 • Stål
 • Plast
 • Silikon

Vilket material du ska välja är definitivt en smaksak. Stål låter kanske lite våldsamt för den oerfarne men det är ett material som ger extra dominanskänsla. Dessutom ger stål en väldigt genuin burkänsla då den faktisk ser ut som en riktigt bur.  Alla material stöttar funktionen som är att du inte kan få erektion. Givetvis känns stål och plast väldigt olika mot huden. Om ni är nybörjare till kyskhetsbälten för män kan silikon vara en bra start. Silikon är både behagligt och flexibelt vilket är bra om du tänkt bära det i längre tid. Är det däremot något ni provat förut och är vana till kan det vara kul att experimentera med hårdare material. Efter silikon kan ni prova plast och när det känns bekvämt kan stål, vara nästa steg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *