Real Doll; hon är alltid där när du är sugen!

De mest äkta onaniprodukterna på marknaden är givetvis sexdockor. De har växt i popularitet de senaste åren och har nu blivit extremt verklighetstrogna. Allt från utseende till känsla är otroligt nära en verklig upplevelse. Har du också tänkt att din onani skulle behöva en uppgradering? En sexdocka är gjord för att ge dig den perfekta stunden.

Oavsett om du är ute efter en onaniupplevelse som uppfyller alla dina fantasier eller bara vill prova några nya ställningar.  Så är en sexdocka perfekt för dig. Hon ger dig möjlighet för att testa alla de ställningar du drömt om. Det fantastiska är också att hon aldrig säger nej. Så när du känner lusten komma smygande är hon alltid där för dig. Även om du har en partner är det en optimal produkt. Hon kommer alltid vara där för dig så du slipper tjata på din respektive. Produkterna kan till och med hjälpa ert sexliv då du får chansen att testa olika ställningar. Vem vet du kanske hittar en ny favorit och kan imponera på henne.


Real Doll Babette – förverkliga dina fräcka drömmar

Real Doll Babette – förverkliga dina fräcka drömmar
Real Doll Babette – förverkliga dina fräcka drömmar
 • Tajt penetrering
 • Snygg

Babette är perfekt för att förverkliga dina sexigaste drömmar. Hon har tre tajta hål som du kan njuta av att penetrera. För den mest verklighetsliknande effekten använd vattenbaserat glidmedel så hon blir härligt våt. Babette är 168cm lång och väger 35kg.


Real Doll Nicole – realistisk lyx

Real Doll Nicole – realistisk lyx
Real Doll Nicole – realistisk lyx
 • Verklighetstrogen upplevelse
 • Bra material
 • Lyxig

Nicole är för dig som är ute efter något extremt verklighetstroget. Hon är 168 cm lång och väger 35 kg. Det finns tre hål för dig att penetrera; mun, anus och vagina. Hon är tillverkad i materialen TRP och TPE som ger en naturtrogen känsla av riktig hud. Du har även möjlighet att byta ut Nicoles peruk så du kan välja den färgen du tycker är mest upphetsande.


Real Doll Christine – uppfyller dina fantasier

Real Doll Christine - uppfyller dina fantasier
Real Doll Christine – uppfyller dina fantasier
 • 5 stjärnor från kunderna
 • 3 penetrationsmöjligheter

Christine är en petit real doll med sina 32 kg och 168 cm. Hon är otroligt verklighetstrogen och en perfekt partner till att förverkliga dina våtaste drömmar. Du kan penetrera Christine genom hennes mun, anus eller vagina. När du köper Christine får du med en peruk, underkläder, ett ägg som vibrerar och mycket annat. Allt för att ni ska få en helt perfekt stund tillsammans.


Real Doll Scarlett – oändliga positions möjligheter

Real Doll Scarlett – oändliga positions möjligheter
Real Doll Scarlett – oändliga positions möjligheter
 • Kan stå själv
 • Ledad kropp
 • Sexig, stor rumpa

Scarlett är 160 cm och väger 39 kg vilket ger henne ett otroligt realistiskt intryck.  Att hennes kropp dessutom är ledad gör att hon kan hantera många olika ställningar. Låt fantasin styra din lek. Den här modellen kan stå helt själv och har tre hål för penetration.


Real Doll Maya – petit njutning

Real Doll Maya – petit njutning
Real Doll Maya – petit njutning
 • Står själv
 • Lyxig
 • Petit

Maya är en lite mindre sexdocka med sina 33 kg och 158 cm. Den är perfekt för dig som tänderpetitakvinnor. Maya är smalare än de flesta andra modellerna och är perfekt om du gillar lite mindre bröst. Hon är gjord i väldigt naturtroget material och ger därför en exklusiv och lyxig känsla. Hennes peruk kan du lätt byta ut för omväxling eller till din favoritfärg.


Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Bianca Sexdocka – ett stimulerande djup

 • Stora bröst
 • Otroligt realistisk

Bianca är en av de populäraste sexdockorna i världen. En anledning till det kan vara att hon är otroligt realistisk. Hon har en tajt vagina som också har ett otroligt djup på hela 18 cm. Låt dig förföras av hennes härliga kropp med hennes läckra rumpa och stora bröst. För att du ska få den äkta våta känslan kan du använda vattenbaserat glidmedel till era sexiga vuxenlekar.


Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Carmen Sexdocka – släpp fantasin lös

 • Mjuk kropp
 • 18 cm djup

Låt hennes mjuka kropp förföra dig. Upplev den naturliga känslan när du rör hennes hud. Välj mellan penetration i hennes djupa anus eller vagina, som båda är cirka 18 cm. Eller varför inte placera din penis mellan hennes läppar för en härlig avsugning.


Shots Dolls Mandy Realistisk Sexdocka – din drömbrud

 • Ledad kropp
 • Stora bröst

Mandy är en väldigt realistisk docka som med sin ledade kropp kan placeras i alla dina favoritställningar. Ni kanske till och med kan utforska nya ställningar tillsammans. Vill du ha oralsex med din nya lekkamrat så kan du bli tillfredsställd av hennes 15 cm djup. När du istället satsar på penetration så kan du njuta av 18 cm i båda hålen. Mandy är 161cm lång och väger 40 kg. Hon har riktigt stora bröst och en fantastiskt fyllig rumpa.


Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdocka – din sexiga blondin

 • Till alla penisstorlekar
 • Tajt vagina

På kort tid har den här dockan blivit extremt populär. Med sin fantastiskt mjuka kropp ger hon dig en känsla som är väldigt nära verkligheten. Kitty är 168 cm lång och väger 37 kg. Njut av alla hennes tre hål och låt din fantasi guide dig. Med vattenbaserat glidmedel blir hon ännu mer verklig då hon känns våt på riktigt. Gå på upptäcktsfärd och hitta nya spännande ställningar.


Vad är en sexdocka?

Det är onaniprodukter med ett verklighetstroget utseende och känsla. De ser faktisk nästan ut som riktiga kvinnor. Alla har tre hål för dig att penetrera så du kan välja vad som gör dig mest upphetsad. En real doll är nästan i mänsklig storlek men väger av praktiska orsaker ofta lite mindre än en riktig kvinna. De flesta är gjorda för att förverkliga dina fantasier så många har stora bröst, en liten midja, en fyllig rumpa och en härligt tajt vagina. De flesta produkterna du kan hitta idag är ledade vilket innebär att de är lätta att placera i olika ställningar.

Tre saker att se fram emot:

 • Finns alltid där för din orgasm
 • Den realistiska känslan
 • Förverkliga dina sexigaste drömmar

Hitta din favorit och ta din onani till nya höjder

Det finns idag otroligt många sexdockor på marknaden. Vi har nedan samlat några av våra favoriter. Något som de alla har gemensamt är att de är väldigt realistiska så din stund kan bli något helt extraordinärt.  Är stora bröst det du tänder mest på? Eller kanske en smal midja eller en sexig och fyllig rumpa. Oavsett om hur din drömkvinna ser ut så finns det garanterat en sexdocka som faller dig i smaken. Dina möjligheter är oändliga. Utforska tjejerna och hitta din favorit för en onaniupplevelse långt utöver det vanliga.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *