Förbättra ditt sexliv med en penis sleeve

Penis sleeve, cock sleeve, dick sleeve, kuk sleeve eller penisöverdrag kärt barn har många namn.

Kanske har du hört alla förr, kanske är det första gången du hör om det eller kanske låter ett bekant.

Det handlar om en produkt som fått många namn. Ett penisöverdrag är helt enkelt ett överdrag du kan sätta på din penis för att göra den större och längre.

Du på din penis sleeve på din penis när du har erektion och får direkt uppleva att den blir fylligare och längre.

Det låter nog lite som en dröm för de flesta eller varför inte magi. Men den har även andra superkrafter för att förbättra ditt sexliv. En dick sleeve hjälper dig också med att hålla ditt stånd längre.

Den kommer därför helt säkert också göra din partner lycklig och kanske till och med ger ert sexliv ny gnista.

Penis extender with vibrator and testicle ring – har något för er bägge två

Penis Extender with Vibrator and Testicle Ring

https://www.mshop.se/sexleksaker/sexleksaker-for-honom/penisforlangare/penis-extender-with-vibrator-and-testicle-ring

Det är en väldigt allsidig produkt som sätter er båda i fokus.

 • Vibratorfunktion
 •  Realistisk
 • Ger dig 2 cm extra

Det här penisöverdraget är ett perfekt alternativ för dig och din partner. Den stimulerar nämligen med sina tydliga ådror och vibratorfunktion både hennes insida och utsida. Men vibratorn stimulerar inte bara henne utan ger också din penis en härlig upplevelse. Penissleeven är av en smalare modell så fylligheten är inte fokus här. Det är alternativet för er som är ute efter längden. Där du faktiskt förlänger din penis med hela 2 cm.

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set – oändliga möjligheter

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

https://www.sinful.se/baseks-stretchy-penis-sleeve-set

I detta set får du 6 olika penissleeves som du kan välja mellan.

 • 6 produkter
 • Till bådas njutning

Du kan vara säker på att det finns någon yta som passar din partners njutning perfekt. Ni kan bland annat välja mellan en räfflade yta och en med piggar. Det ger din partner en extra skön känsla vid penetration. Utöver det så fungerar en cock sleeve också som en penisring, vilket gör din penis hårdare och så du kan hålla stånd längre. Ni kan därför njuta av längre samlag.

Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro – otrolig längd

Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro

https://www.mshop.se/sexleksaker/sexleksaker-for-honom/penisforlangare/chrystal-skin-penis-sleeve-vibro

Produkten som ger dig drömlängden.

 • 5 cm förlängning
 • Inklusive vibrator

Den här dick sleeve har ett ollon högst upp vilket ger dig hela 5 cm extra. Produkten är transparant och ger denna otroliga förlängning. Den innehåller även en minivibrator som är möjlig att ta av om ni inte ska använda den. Vibratorn hjälper med att tillfredsställa hennes klitoris så ni får en extra skön stund.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve – ökar din uthållighet

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

https://www.sinful.se/sinful-stretchy-penis-extender-sleeve

Den här produkten är perfekt för dig som önskar en längre penis och längre samlag.

 • Töjbar
 • Längre njutning

Din penis blir längre och fylligare. Produkten gör också så du kan hålla erektion så ni kan njuta längre.  Insidan har en yta som också stimulerar dig under tiden för en ännu bättre upplevelse. Den passar nästan alla penisstorlekar då den är töjbar.

Oxballs Butch Cocksheath Clear Os – för en lång och fyllig penis

Oxballs Butch Cocksheath Clear Os

https://www.mshop.se/sexleksaker/sexleksaker-for-honom/penisforlangare/oxballs-butch-cocksheath-clear-os

Det här penis överdraget är otroligt flexibelt.

 • Till alla storlekar
 • Bekväm

Så storleken på din penis spelar ingen roll, den anpassar sig efter alla. Den har ett hål för pungen som är 8,8 cm, som gör att den sitter extra bekvämt. Produkten kommer med ett inlägg som gör att insidan av din penis sleeve kan ändras mellan 12 cm och 15 cm. Även den här förlänger din erektion så den gläder också din partner på flera nivåer.

Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve – en nytändning för ert sexliv

https://www.sinful.se/fantasy-x-tensions-magic-pleasure-sleeve

En produkt med många möjligheter.

 • Knottror
 • Starkare erektion

Om ni är ute efter att liva upp ert sexliv är denna kuk sleeve ett must-have. Den har nämligen fullt fokus på bägge parter för att ni ska uppleva optimal njutning. På utsidan har den knottror som stimulerar henne när ni har sex. Det är även möjligt för dig att vända den ut och in och låta knottrorna tillfredsställa dig.  Du kommer uppleva en starkare erektion och känslan av en större penis. För att du ska få en extra skön upplevelse är den här sleeven öppen i båda ändar, så din penis stimuleras under penetration. Materialet är dessutom flexibelt vilket gör att Pleasure passar nästan alla.

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – en äkta känsla

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

https://www.sinful.se/vixen-creations-colossus-penis-sleeve-18-cm

Din penis ökar storlek och fyllighet på ett otroligt sätt.

 • Verklighetstrogen
 • Otrolig storlek

Om du har letat efter en produkt som ser ut och känns som en riktig penis, bara väldigt mycket större. Så är det här penisöverdraget perfekt för dig. Den gör det möjligt att föra in den cirka 18 cm. Produkten har dessutom kraftigt markerade ådror vilket gör väldigt verklighetstrogen och ökar din partners njutning. En kuk sleeve som kommer liva upp ert sexliv.

SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve – tillfredsställer hennes vagina och g-punkt

https://www.sinful.se/sono-no-17-dong-extension-penis-sleeve

 En mer intensiv naturlig upplevelse.

 • Förlänger med 3,5 cm
 • Formbart material

Ett penisöverdrag med ett ollon som är tydligt markerat för att tillfredsställa din tjejs g-punkt och vagina. Så den är perfekt om ni tänkt liva upp sexlivet då hon kan bli maximalt stimulerad och inte bara genom längd. Materialet är både formbart och mjukt så den ska passa din penis perfekt och inte glida av under den intensiva akten. Den här modellen kan föras in hela 19 cm så kom ihåg att ta det försiktigt i början.

Vad är en penis sleeve?

Det är ett överdrag till din egen penis. Du trär på sleeven när du har erektion. De flesta är tillverkade av TRP eller silikon vilket båda är material som har lätt att forma sig. Båda materialen har också en verklighetstrogen känsla och är mjuka. Ofta är en cock sleeve transparent i färgen, vilket ger en äkta känsla, bara större och kraftigare. Dock finns det även andra färger för den som vill fantisera lite mer.  Som med mycket annat har vi inte alla samma smak därför kommer de i massor av olika storlekar och former. Så du kan hitta den som passar dig eller er bäst.

Det är inte ovanligt med någon form för extra stimulering.  Det kan vara att produkten är knottrig eller har räfflor inuti eller utanpå. Är den räfflad utanpå är det för att ge din partner optimal njutning. Om den är räfflad på insidan däremot stimulerar den din penis under akten. Det finns dick sleeves som är öppna i toppen och de som är stängda. Där en öppen är för mer naturlig känsla med ett öppet penishuvud som kan stimuleras helt. En stängd har oftast antingen räfflor eller knottrig på penishuvudet för att ge din partner en upplevelse utöver det vanliga.  Det finns också några som har vibratorfunktion som gör det ännu härligare för din partner. Med en dick sleeve är en orgasm aldrig långt bort.

Olika varianter av dick sleeves:

 • Räfflad
 • Knottrig
 • Vibratorfunktion
 • Naturlig
 • Transparant
 • I färg
 • Öppen
 • Stängd

Har du problem med att hålla din erektion? Den kan också hjälpa dig om du har svårt att hålla stånd då den har samma effekt som en penisring.  Likt penisringen gör den så att blodet förblir längre i din penis som ger både större och längre erektion. 

En dick sleeve är:

 • Gjord i formbart material
 • Verklighetstrogen
 • Vägen till en längre och mer intensiv erektion
 • En förlängning av din penis

Den perfekta vuxenleksaken för par

En Penis Sleeve är den perfekta vuxenleksaken för par. Den fokuserar nämligen på bådas njutning. Det ökar många mäns självförtroende med en större penis, du kan dessutom märka hennes vagina på ett helt annat sätt. För henne så kan storleken leda till ökad stimulering. Några produkter innehåller dessutom vibratorer för ännu mer fokus på din partner. Du kan också hålla ditt stånd längre så ni kan njuta i längre tid. En cock sleeve är alltså något som kan krydda ert sexliv helt otroligt.

Positiva effekter:

 • Storleken
 • Bådas njutning i fokus
 • Längre samlag

Ta onanin till nya höjder med en penis sleeve

Har du inte en partner eller om du bara vill prova den själv är det också möjligt. Den kan nämligen förbättra din onaniupplevelse. Många tycker att känslan av något större och kraftigare mellan händerna gör upplevelsen fräckare. Det finns också några cock sleeves som har stimulering på insidan som exempelvis knottror för en ännu mer intensiv stund.

Perfekt till din dildo

Behöver din dildo ett uppsving? En kuk sleeve är perfekt att trä på en dildo för mer intensiv känsla eller om du bara vill prova något nytt. Den fungerar givetvis likadant på en dildo som en penis. Så det är inte bara män som kan använda den vid onani.

Så du behöver inte vara beroende av en partner trots att en kuk sleeve är utvecklad till penetrationssex.

Många möjligheter

En produkt med många namn har givetvis också en uppsjö av valmöjligheter. För att göra ditt val enkelt kan du läsa om våra favoriter nedan. Så det blir tydligare för dig vad skillnaden egentligen är och vilken som passar dig bäst. Något som är viktigt att nämna före ni går igång är att en cock sleeve inte är en kondom och kan inte användas istället för det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *