Ta din onani till nya nivåer med en automatisk masturbator

Har du gått och drömt om att kunna få den perfekta avsugningen precis när det passar dig?  Eller börjar att runka kännas lite tråkigt och du är på jakt efter starkare stimulering? På marknaden idag finns det automatiska masturbatorer och avsugningsmaskiner som kan ge dig den optimala onanistunden. Att onanera kommer aldrig vara tråkigt igen.

Idag har vi produkter till allt. Tekniken går snabbt fram och produkter anpassas efter ditt behov. Det gäller allt från telefoner till bilar. Så givetvis finns det också produkter som är skapade för att du ska uppnå optimal njutning.

Med elektriska masturbatorer kommer din stund för dig själv nå höjder som du aldrig tidigare kunnat drömma om. Maskinerna är speciellt utvecklade för att du ska blir stimulerad och nå klimax. Du kommer uppleva perfekta och spännande stunder varje gång. Att få orgasm är otroligt skönt och hälsosamt så varför inte göra det till en del av din vardag.

Hitta den perfekta onaniprodukten

Det finns givetvis en uppsjö av onaniprodukter på marknaden. Så oavsett om det är första gång du köper en eller om du har tidigare erfarenhet, kan det vara svårt att hitta rätt. Vi har därför samlat en härlig blandning av våra favorit produkter. Det finns både elektriska masturbatorer och avsugningsmaskiner.

För att du ska hitta den som är perfekta onaniprodukten, kan du läsa om de olika maskinerna och hitta den som passar just dig. Det alla har gemensamt är att de fokuserar på dig och din njutning. Så att du kan uppleva optimal stimulering när som helst.  

Autoblow 2+XT – en upplevelse utöver det vanliga.

 • Flera storlekar
 • Kraftfull motor
 • En perfekt avsugning

Med Autoblow är du garanterad en helt fantastisk avsugning. Det är ju faktisk det maskinen är gjord för. Den här roboten har 5 band med kulor som ger dig en äkta blowjobs känsla. Det görs genom att banden med kulorna som är skapade för att likna läppar som rör sig upp och ned på din penis. Rörelsen kommer att stimulera dig och ta dig till klimax. Du kommer inte bli besviken!

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män – uppgradera din onani

 • 10 vibrerande möjligheter
 • Ta den med i badet

Ge din onani ett spännande lyft. Med denna automatiska masturbator kan du bara slappna av och njuta. Din onanistund blir aldrig den samma igen. Upplev den otroliga stimuleringen och den nya vägen till orgasmhimlen. Som om detta inte vore nog kan du också med den i badet för sköna, våta stunder.

Autobator 6+ – en fantastisk oralsexupplevelse

 • Anpassningsbar
 • Enkel att styra

Din onani har aldrig varit lättare eller bättre. Denna avsugningsmaskin är designad för att ge dig perfekt oralsex. Den har flera inställningar så du kan själv bestämma intensitet och hur tajt ditt perfekta blowjob ska vara. Med knapparna på framsidan kan du lätt anpassa och ändra inställningarna.

Hot Octopuss Pulse Solo Essential – prisvinnande produkt

 • Med eller utan stånd
 • Kraftiga vibrationer

Något som gör produkten helt unik är att du inte ens behöver ha stånd för att använda den. Du blir stimulerad av de djupa vibrationerna som är utvecklade för att du ska nå klimax. Sätt den på din penis och låt den göra hela jobbet, medan du slappnar av och njuter. Eller rör den längs din penis för en handjob känsla med det där lilla extra.

Autoblow A.I. Blowjob Maskin – tar din avsugning till nya höjder

Autoblow A.I. Blowjob Maskin
 • A.I. teknik
 • 10 möjliga inställningar

Samma teknik som ligger bakom A.I. intelligens ligger bakom den här otroliga maskinen. För att utveckla den perfekta artificiella avsugningen har utvecklarna gjort otroligt mycket research. Produkten de har skapat är därför extremt verklighetstrogen. Med den här maskinen kan du förvänta det blowjob du tidigare bara har vågat drömma om.

Space Stroker – med kraftfulla vibrationer

 • Använd med eller utan erektion
 • En förstärkt onaniupplevelse

Den här kraftiga vibratorn kan användas oavsett om du har stånd eller inte. Du kommer ta din onani till helt nya outforskade höjder med din Space Stroker. Din onanistund blir aldrig tråkig igen och maskinen är alltid klar till nästa runda. Den är dessutom uppladdningsbar så du behöver inte tänka på att köpa batterier. De starka vibrationerna gör den också optimal för lite förspelslek tillsammans med din partner.

Elektriska masturbatorer ger stimulering du inte kan uppnå själv

Onaniprodukter är inte bara för singlar. Om du är i ett förhållande kan du också njuta av dem. Ni kanske till och med kan leka med dem tillsammans och ta ert förspel till nya kittlande nivåer.

Det som gör elektriska masturbatorer helt unika är att de alltid är klara när du har lust. Du behöver med andra ord inte förlita dig på att din partner också är sugen. Gå på äventyr i din egen njutning och fokusera på dig själv och vad som är bäst för dig. Onaniprodukter är upplagda för att du ska kunna experimentera och förbättra ditt sexliv.  Din hand kan helt enkelt inte stimulera dig lika bra som onaniprodukter kan.

Automatiska masturbatorer

Automatiska masturbatorer är gjorda för att stimulera dig optimalt. Du kan alltså få en starkare effekt än du själv kan uppnå. Många av maskinerna som ska stimulera ett handjob har en vibrator så du kan bara luta dig tillbaka och överrumplas. Det betyder med andra ord mindre jobb och mer njutning på samma gång. Du ska inte använda några egna krafter så du slappna av helt.

Det kan du förvänta dig:

 • Nya nivåer av njutning
 • Kraftfull känsla
 • Spännande stunder

Avsugningsmaskin

Ett blowjob är otroligt skönt! Men för att du ska kunna njuta en avsugning, behöver du en partner. Eller så var det förr i alla fall. Nu har du möjligheten att uppleva den perfekta avsugningen precis när du känner lusten och upphetsningen komma. Avsugningsmaskiner är utvecklade för att vara verklighetstrogna och ge dig ett helt optimalt blowjob. Risken när du får ett blowjob av en annan person är givetvis också att hen tröttnar efter ett tag. Men maskinen håller igång tills du är färdig och är klar igen när du är det.

Det kan den ge dig:

 • En verklighetsnära upplevelse
 • En perfekt avsugning
 • Ett blowjob precis när det passar dig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *