Förverkliga dina drömmar med en penispump

Penispump vägen till större penis, långvarig erektion och ett icke-medicinskt botemedel mot impotens.

Det låter nog som en drömprodukt för de flesta. En erektionspump förverkligar dina drömmar med sina många fördelar som kan ta ditt sexliv till nya fantastiska höjder.

en kan dessutom öka din penis känslighet så att din partners beröring känns mer kraftfull och intensiv. I din penis sitter din manlighet och stolthet hjälp den därför att uppnå sin fulla potential.

Hitta den bästa penispumpen för dig

Du kanske väljer att googla marknadens bästa penispump. Men ofta när det kommer till vuxenleksaker handlar det mer om vad som är bäst för dig personligen än vad som har rankats bäst. Därför har vi utvalt några av våra favorit produkter till dig. Så du kan läsa om de olika möjligheterna du har före du fattar ditt beslut.

Det är en väldigt viktig sak du ska tänka på när du väljer kuk pump. Storleken spelar stor roll, du vill inte köpa en för liten produkt. Så det är väldigt viktigt att du läser vad max storleken är på den du överväger att köpa.

Välj mellan:

 • Vattentryck
 • Lufttryck

Det finns två olika slags erektionspumpar. De som skapar vakuum med vatten och de som gör det med luft. De har det gemensamma syftet att tillfälligt förstora din penis och ge en bättre och mer långvarig erektion. Den stora skillnaden mellan de två är helt enkelt sättet de skapar vakuum på. Några kanske därför tycker att vatten är mer praktisk då du bara kan ha med den i duschen. Andra känner kanske att luft är bättre då du bara kan använda den vart och när du vill utan att det kommer vatten överallt. Tänk på vilken produkt som låter mest tilltalande för just dig.

Bathmate Hydromax 5 – för 4 cm extra!

 • Lätt att använda
 • Omedelbar effekt
 • Använd den i badet

Den här pumpen passar till dig som har en lem som är upp till 12,5 cm. Pumpen är lätt att använda och du kommer se skillnad på din penis direkt efter användning. Förlängningen är inte permanent men du kan njuta av den omedelbara 4 cm skillnaden. Bathmate garanterar dig ett bättre sexliv och kan även förbättra din onaniupplevelse.

Baseks Klassiska Penispump – perfekt för nybörjare

 • Användarvänlig
 • Fantastiskt pris

Den här erektionspumpen är perfekt för dig som är ny till pumpar. De som har provat den säger nämligen att den är lätt och smidig att använda. För kategorin säljs den dessutom till ett otroligt pris. Kombinationen av ett bra pris och att den är användarvänlig gör den till en optimal första erektionspump. Den ökar effektivt tillfälligt storleken på din kompis så du kan njuta samlaget ännu mer.

Bathmate Hydroxtreme 5 – för kraftigare njutning

 • Vattentryck
 • Behaglig

Använder likt sin lillebror Hydromax 5 vattentryck istället för lufttryck. Det gör att det vakuum som pumpen skapar förblir större och jämnare kring din lem.  Den skiljer sig från sin föregångare då den har en handpump som gör den behagligare att använda. För att kunna använda den här modellen så ska din längd vara max 12,5 cm och diametern max 4,5 cm.

Bathmate Hydroxtreme 9 – för dig som är lite längre

 • Lätt att bruka
 • Vattentryck

Den här kan du använda om du är upp till 23 cm lång och har en diameter på max 5 cm. Så den är gjord för dig som är lite större. Handpumpen gör den lätt att använda och skapa vakuum. Även denna variant arbetar med vattentryck istället för lufttryck för att skapa ett större och jämnare vakuum. Den är perfekt för att under både sex och onani.

You2toys Mr Big Penispump – större och hårdare erektion

 • Säkerhetsventil
 • Praktisk mätskala

Mr Big är en både smart och mycket effektiv pump. Den har ett grepp likt en pistol som gör det lätt för dig att alltid ha full kontroll. Genom en mätskala på sidan kan du också enkelt följa med i din utveckling. Den har också en säkerhetsventil så du lätt kan avbryta om det blir för mycket. Pumpen är 32 cm lång och 29 cm djup och passar därför de flesta penisstorlekar. Du är givetvis också garanterad en mer fyllig och större erektion än normalt.

Optimum Series – Automatic Smart Pump – den automatiska penispumpen

 • Helt automatisk
 • Skön känsla
 • Lätt att hantera

Den är inte bara otroligt smart med sitt automatiska sug. Suget är dessutom skönt så du kan njuta medan din penis blir större. Den innehåller tre program som är förprogrammerade för att du ska få bäst resultat med din produkt. Har du egna preferenser kan du också själv välja att styra trycket. Den kan användas för dig som har en penislängd på max 22cm. Med produkten kombineras det perfekta resultatet med stimulering.


Vad gör en erektionspump?

En penispump eller erektionspump som den också är känd som. Det är oftast en pump och en cylinder som man har samlat. Vilket låter otroligt enkelt.  Men hur fungerar en penispump? Pumpen till att skapa vakuum i cylindern. Vilket leder till att blodet rusar ut i penisen och du får stånd. Det blodet som kommer ut i din penis går inte automatiskt i retur utan förblir i din lem, så du håller din erektion. Hur lång erektion du får beror på hur länge du pumpar. Men som regel kan du förvänta dig att effekten håller ett par timmar i alla fall så ni har gott om tid. Den förbättrar med andra ord inte bara storleken utan ökar även din uthållighet.

Positiva effekter att se fram emot:

 • En längre penis
 • Hårdare erektion
 • Hjälper mot impotens
 • Du kan hålla din erektion länge

Rädda din erektion

Om du är en av dem som upplever problem med att få upp den är det också en otrolig produkt. För dig med potensproblem så kan den rädda din erektion. Då pumpen gör så du får stånd genom att blodet tvingas ut i din lem. Så om du är en av dem ned potensproblem har du här en enklare lösning än Viagra. Penispumpar har inga jobbiga biverkningar vilket gör de till ett bra alternativ jämfört med medicin.

Det finns inga biverkningar men du ska läsa igenom instruktionerna noggrant för det är viktigt att du använder den korrekt. En kuk pump ska inte användas i för lång tid, man brukar säga max 20 minuter. Använder du den i längre tid riskerar du att för mycket vätska samlas. Du rekommenderas även att använda en penisring efter du pumpat. Du säkrar då en ännu längre erektion.  Det är viktigt att även här tänka på att inte ha den på i för lång tid. Ha den på i max en halvtimme så att blodet kan flöda fritt efter det.

Kom ihåg:

 • Läs instruktionerna noggrant
 • Pumpa inte för länge

Penispumpar är inte bara för den som har en partner. Den kan göra din onaniupplevesle mer intensiv och förgylla din stund för dig själv. Att känna på den större lemmen mellan dina händer kan ge ökad sensation och leda till att din onani blir spännande. Eftersom din penis också är känsligare efter pumpning så är den lättare att stimulera med beröring.

Penispumpar kan öka ditt självförtroende

Det är ingen hemlighet att storleken på penis spelar en rätt stor roll för de flesta män. Penisen har på många sätt blivit en symbol för manlighet. Du har säkert som alla andra flera gånger hört att storleken inte är allt, det är vad man kan göra med den. Men ändå är det som att den faktiskt betyder mycket. Kanske är det den kroppsdel som betyder mest för dig. Känner du igen dig? Då är du inte ensam. Det är en rätt vanlig orsak till dåligt självförtroende hos män. När du börjar dejta någon ny kanske du går där hemma och oroar dig för när hen ska få se din ädlaste del. Du kanske är rädd för att göra henne besviken eller att hon ska skratta åt dig senare tillsammans med sina kompisar. Givetvis är detta inte något du ska behöva gå runt och tänka på. Det betyder förmodligen mer i ditt huvud än det gör i verkligheten. Men om du behöver lite hjälp för ökat självförtroende och en mer avslappnad stund så finns det produkter på marknaden för dig.

Penispumpar kan:

 1. Minska din prestationsångest
 2. Öka din stolthet

Har du en mindre penis eller problem att få upp den är det i alla fall inte något du ropar högt om. Det är viktigt för en mans självförtroende att lemmen har en hyfsad storlek och fungerar som den ska. Kanske är din penis inte ens liten men du vill gärna pröva känslan av några extra centimeter ändå. Med penispumpar får du möjlighet att både få en större penis och hårdare erektion. Du får en större penis på en gång vilket i sin tur kan leda till att du får bättre självförtroende i sovrummet.

Du vet att du kan komma djupare in och du kan med stolthet också hålla din hårdare erektion längre. Med dina extra centimeter kan du tränga djupare in i din partner eller uppleva den stora känslan i handen vid onani. Den är bra för din självkänsla och hens njutning på samma gång. Äntligen får du möjligheten för att känna dig som superman i sängen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *