Penispumpar och andra hjälpmedel för ett kraftigare stånd

Det är många som har svårt att hålla erektionen uppe eller som får utlösning lite för fort. I vissa fall kan detta sätta käppar i hjulet för förhållandet eller bara göra onanisessionerna på egen hand tråkigare. Lyckligtvis nog finns det ett flertal olika lösningar som kan hjälpa dig att få ett kraftigare stånd som varar längre. Nedan kan du läsa mer kring några av dessa lösningar.

Mer om hur penispumpar fungerar

En penispump är ett hjälpmedel som du kan dra nytta av om ditt mål är att få en större penis under en begränsad tid. Du för helt enkelt in penis i pumpen, och när du väl börjar pumpa skapas ett vakuum som resulterar i att ditt stånd blir kraftigare och mer långvarigt.

Trots att de flesta penispumpar är tillverkade för att enbart ge ett temporärt resultat finns det också särskilda penisförlängare som ser till så att resultaten blir permanenta. För att en penisförlängare ska fungera måste du dock använda den under flera timmar varje dag i ett antal månader, och därför är det en mycket mer krävande process som inte alla har tid eller ork till.

Penispumpar är å andra sidan ett ypperligt val då du får omedelbara resultat när du behöver dem som mest. Imponera på partnern eller njut helt enkelt av skönare onanisessioner på egen hand. Pumpa på dina egna villkor med hjälp av en penispump som antingen fungerar via luft- eller vattentryck.

Ytterligare lösningar för att uppnå ett kraftigt stånd

Penispumpar och penisförlängare är inte de enda lösningarna du kan vända dig till om du är ute efter ett kraftigare och mer långvarigt stånd. Penisringar är också stora favoriter som enkelt träs över din penis för att hjälpa dig på traven under samlag eller onani. När ringen sitter på plats ökar blodtillförseln i ditt kön och detta leder till att din erektion blir kraftigare än tidigare.

Du kan antingen satsa på en ordinär penisring eller kika närmare på varianter som har inbyggda vibratorer. Några av dessa kan till och med styras med hjälp av en applikation i mobilen. Se till så att både du och partnern får njuta lite extra med hjälp av en vibrerande penisring.

Krämer och sprayer

Sist men inte minst kan du använda dig av diverse krämer och sprayer för att nå det perfekta ståndet. Lustökande medel kan, som namnet antyder, se till så att lusten ökar och erektionen blir kraftigare. Glöm inte att också kika närmare på en fördröjningsspray eller kräm som dämpar känslan i din penis och på så vis ser till så att du håller längre i sovrummet. Prova dig fram och se vilka produkter som fungerar för dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *